<strong id="k6m55"></strong>
    <legend id="k6m55"><i id="k6m55"></i></legend>
  1. <strong id="k6m55"><blockquote id="k6m55"></blockquote></strong>
      <ol id="k6m55"></ol>
        1. <span id="k6m55"></span>
            城市:
            成考系統:

            關注公眾號

            服務時間08:00-24:00

            微信公眾號

            考生交流群

            免費課程/題庫

            微信掃一掃

            關閉
            所在位置:北京成考網 > 復習資料 > 高起專 > 2018年成人高考高起專英語考試試題及答案(2)

            2018年成人高考高起專英語考試試題及答案(2)

            簽到領取培訓券,免費領取各類提升課程
            2019-07-20 08:48:39 來源: 其它
            作者:馬老師

              IV. Reading Comprehension ( 60 points)

              Luckily, the back tires of their car stayed on the road. Otherwise, the young couple would have

              driven right into a pit twenty feet wide and thirty feet deep!

              The man and woman were coming home from a party. They were enjoying the landscape aroundSwansea, Wales. Suddenly, they found the front of their car leaning into a huge hole. The car barely hung onto the edge of the pit. It swayed back and forth like the arm of a balance.

              In their precarious position,the couple knew that each movement they made could be a matterof life and death. Slowly, slowly, they edged toward the backseat. Then each opened a back door. An don the count of three,they jumped out together. The accident was so scary that they ran a long way before they calmed down. But later they returned to see what had happened. They found that a big chunk of the road had sunk into the ground! And at the bottom of the pit lay their car--roof down and wheels up.

              Was this mystery of the sunken road ever solved? It turned out that an abandoned mine shaftlay under the road. It had collapsed and taken the pavement with it. Layers of tunnels intersect be-neath the city of Swansea. The tunnels were built so many years ago that no one knows where they end or begin. The tunnels are shaky, like those that ants build in the sand. No one knows when the entire city might collapse.

              36This passage is primarily about __________ .

              A.driving carefullyB.the city of Swansea, WalesC.a road that caved inD.tunnels that ants build

              參考答案:C

              參考解析:

              本文講了一對夫婦因道路塌陷而經歷的一次險情。C項是正確的。cave in“塌陷”。

              37It is probably true that _________

              A.the other roads in Swansea are pretty safeB.other sections of Swansea will cave in sometimeC.everyone should move out of SwanseaD.Swansea is a very interesting city

              參考答案:B

              參考解析:

              best后一段指出這座城市的地下有座被遺棄的煤礦,煤礦坑道的倒塌帶動了道路的下沉,整座城市隨時都會倒塌。B項是正確的。

              38The writer creates interest in the first sentence by using _________

              A.a funny storyB.romantic imageryC.a vivid descriptionD.a precise argument

              參考答案:C

              參考解析:

              作者在文章的一開始就生動地描述了這對夫婦所處的險情。c項是正確的。

              39The underlined word "precarious" in the third paragraph means _________

              A.unexpectedB.DangerousC.unusualD.ridiculous.

              參考答案:B

              參考解析:

              第三段整段都在描述這對夫婦的危險境地,他們采取的冒險的自救方式等等,這些都充滿了危險。B項是正確的。unexpected“出人意料的”;dangerous“危險的”;unusual“不平常的”;ridiculous“愚蠢的”。

              31第31題應選( )

              A.suchB.allC.manyD.Those

              參考答案:A

              參考解析:

              such與空格后的as搭配。

              32第32題應選( )

              A.useB.spreadC.coverD.connection

              參考答案:B

              參考解析:

              根據0ver the radio and television net.works可以確定答案為spread,意思為“語言的傳播”。

              33第33題應選( )

              A.citiesB.stationsC.statesD.Nations

              參考答案:D

              參考解析:

              根據前面句子中的networks“網絡”可知應選擇nations,指“國家”。其他選項只是國家的部分地區。

              34第34題應選( )

              A.languagesB.populationsC.accentsD.Customs

              參考答案:B

              參考解析:

              根據British colonies可推測應表示各種“人口”。

              35第35題應選( )

              A.educationB.marketC.collegeD.business參考答案:A

              參考解析:

              market,business包括在commerce中;college包括在education中。

              根據下面內容,回答題:

              Luckily, the back tires of their car stayed on the road. Otherwise, the young couple would have

              driven right into a pit twenty feet wide and thirty feet deep!

              The man and woman were coming home from a party. They were enjoying the landscape aroundSwansea, Wales. Suddenly, they found the front of their car leaning into a huge hole. The car barely hung onto the edge of the pit. It swayed back and forth like the arm of a balance.

              In their precarious position,the couple knew that each movement they made could be a matterof life and death. Slowly, slowly, they edged toward the backseat. Then each opened a back door. An don the count of three,they jumped out together. The accident was so scary that they ran a long way before they calmed down. But later they returned to see what had happened. They found that a big chunk of the road had sunk into the ground! And at the bottom of the pit lay their car--roof down and wheels up.

              Was this mystery of the sunken road ever solved? It turned out that an abandoned mine shaftlay under the road. It had collapsed and taken the pavement with it. Layers of tunnels intersect be-neath the city of Swansea. The tunnels were built so many years ago that no one knows where they end or begin. The tunnels are shaky, like those that ants build in the sand. No one knows when the entire city might collapse.

              36This passage is primarily about __________ .

              A.driving carefullyB.the city of Swansea, WalesC.a road that caved inD.tunnels that ants build

              參考答案:C

              參考解析:

              本文講了一對夫婦因道路塌陷而經歷的一次險情。C項是正確的。cave in“塌陷”。

              37It is probably true that _________

              A.the other roads in Swansea are pretty safeB.other sections of Swansea will cave in sometimeC.everyone should move out of SwanseaD.Swansea is a very interesting city

              參考答案:B

              參考解析:

              best后一段指出這座城市的地下有座被遺棄的煤礦,煤礦坑道的倒塌帶動了道路的下沉,整座城市隨時都會倒塌。B項是正確的。

              38The writer creates interest in the first sentence by using _________

              A.a funny storyB.romantic imageryC.a vivid descriptionD.a precise argument

              參考答案:C

              參考解析:

              作者在文章的一開始就生動地描述了這對夫婦所處的險情。c項是正確的。

              39The underlined word "precarious" in the third paragraph means _________

              A.unexpectedB.DangerousC.unusualD.ridiculous.

              參考答案:B

              參考解析:

              第三段整段都在描述這對夫婦的危險境地,他們采取的冒險的自救方式等等,這些都充滿了危險。B項是正確的。unexpected“出人意料的”;dangerous“危險的”;unusual“不平常的”;ridiculous“愚蠢的”。

              根據下面內容,回答題:

              Every country has its heroes. They may be soldiers or sports people, doctors or film stars. Weadmire them for their courage, their strength, their devotion to duty or their talent. Their exampleinspires us to live better, to work harder.

              Terry Fox was a young student who loved life and who loved sports. When he was just 18 yearsold a terrible tragedy occurred : his right leg had to be cut off because of cancer. Such an experiencewould have destroyed a weaker person--but Terry Fox was a fighter. He refused to give up. Instead,while he was recovering from the operation, an idea slowly formed in his mind. He decided he wouldrun across Canada--in order to raise money for cancer research.

              Slowly and carefully, he began to train. Every step was extremely painful, but he insisted,increasing the distance covered day by day. Sixteen months later, in the spring of 1980,he was readyfor the long journey across Canada--his Marathon of Hope. It was a time of inspiration and heart-breaking emotion. Through television, every home saw his distinctive style of rnnning a kind of half-hop and half-run. Thousands of people lined the route to encourage him and to wish him well.They also gave money to fight cancer. Then, on September 1st,1980, after 143 days and more than5,000 kilometers completed,everything came tragically to an end. Terry had to stop.,He lived on foranother nine months and died on June 28th,1981. He was almost 23.

              48Terry Fox was a_________

              A.studentB.movie starC.soldierD.Sportsman

              參考答案:A

              參考解析:

              文中第二段一句話“Terry Fox wasa young student...”給出了答案。

              49What idea was gradually formed in Terry's mind during his recovering stage?

              A.Earning money.B.Cutting off the other leg.C.Running across the country.D.Exercising hard.

              參考答案:C

              參考解析:

              根據文中第二段best后兩句“...anidea slowly formed...He decided he would run Terry Fox的做法是贊美的、欽佩的。

              50Terry Fox ran his journey_________

              A.with thousands of people supporting himB.without raising any moneyC.with few people watching him on TVD.with his teachers and classmates following him

              ...

              參考答案:A

              51The author's attitude to Terry Fox is_________

              A.sympatheticB.jealousC.indifferentD.admiring

              參考答案:C

              根據下面內容,回答題:

              Researchers have found that REM (rapid eye movement)sleep is important to human beings.This type of sleep generally occurs four or five times during one night of sleep lasting five minutes toforty minutes for each occurrence. The deeper a person's sleep becomes, the longer the periods ofrapid eye movement.

              There are physical changes in the body to show that a person has changed from NREM (non-rapid eye movement)to REM sleep. Breathing becomes faster, the heart rate increases, and, as thename implies, the eyes begin to move quickly.

              Accompanying these physical changes in the body there is a very important characteristic of

              REM sleep. It is during REM sleep that a person dreams.

              52According to the passage,how often does REM sleep occur in one night?

              A.Once.B.Twice.C.Four or five times.D.Forty times.

              參考答案:C

              參考解析:

              根據文中一段第二句的提示,可知REM一晚上發生四到五次。

              53The word "deeper" in Paragraph 1 is closest in meaning to _________

              A.heavierB.louderC.strongerD.happier

              參考答案:A

              參考解析:

              文中的deeper指“人睡得深,睡得沉”,可以用heavier代替。

              54Which of the following shows that a person is NOT dreaming in his sleep?

              A.His eyes begin to move.B.His breathing becomes faster.C.His heart rate increases.D.His eyes stop moving.

              參考答案:D

              參考解析:

              根據文中第二段的提示,可知D項不是做夢的特征。

              55Which of the following is the best title of the article?

              A.REM SleepB.Two Types of SleepC.SleepersD.What Happens to Sleepers

              參考答案:A

              參考解析:

              文章主要講述了人們在睡眠時的REM階段的情況。

              V. Daily Conversation ( 15 points)

              根據下面內容,回答題:

              Gary:Dear,I have to go to the office early today. Can you take Sally to school?

              Ada:Sure. Want me to give you a ride?

              Gary:No, forget it. 56 . It's very quick. I'll pick Sally up this afternoon. You can just come horr after work.

              Ada: OK. Oh, I almost forgot. 57 . I've made an evening appointment with Mr. Steven to tall about our next project.

              Gary:Oh, I see. 58 . Hurry Sally up a little. She hasn't even had her breakfast yet. Ada: OK. 59 . Love you,honey

              Gary : I love you,too.6.0love you,too. 60

              56第56題應填( )

              參考答案:H

              57第57題應填( )

              參考答案:D

              58第58題應填( )

              參考答案:B

              59第59題應填( )

              參考答案:G

              60第60題應填( )

              參考答案:A

              VI. Writing (25 points)

              61假設你是Matt Hand,在報上看到一則招聘廣告,正符合你的情況,于是寫信求職。廣告要點:

              (1)招聘對象:有計算機工程(engineeing學歷的工程師;

              (2)條件:有兩年以上計算機工程工作經驗;年齡在22~30歲之間;身體健康。注意:地址和招聘單位名稱可自編。

              參考解析:

              1073,Green Street

              Atchison,Kansas,66002

              March l0,2012

              P.O.Box 2035

              Clare Corporation,Ltd.

              Dear Sirs,

              I read your advertisement in yesterday’S paper.I think I am the best person fit for the position.

              I'm 23 years old.I graduated from Boston University two years ago.My major at university was computer engi—neering.After graduation l worked as a computer engineer in a big company for two years.Now I have enough expe-fience in this field.And I'm very interested in it.

              I like sports and I am in good health.I like hard work.I’m sure I can do your iob well if I can become a member of your company.

              I'm looking forward to your reply.

              Very sincerely yours,

              Matt Hand

            成考倒計時

            181

            立刻定制專屬提升方案

            獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

            未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

            轉載請注明:文章轉載自 其它
            本文關鍵詞:
            本文地址:http://www.28484a.com/show-2349-1082-1.html

            北京成考網申明:

            (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

            (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

            上一篇:2018年成人高考高起專英語考試試題及答案一

            下一篇:2017年成考高起專語文試題及答案一

            課程相關圖片

            2022年成考精講班

            講師:朱老師、呂老師、郭老師

            特色:名師輔導3階段系統教學,4項紙質版配套資料贈送,實力考證

            立即報名 班級詳情>>
            新用戶注冊即送500培訓券。 注:1積分=1培訓券 立即注冊
            培訓券
            課程名稱 課程 講師 查看課程
            2023年成考考前一個月備考規劃(下) 36課時 查看詳情
            2023年成考考前一個月備考規劃(上) 36課時 查看詳情
            2023年北京成考專升本《生態學基礎》通關視頻 36課時 查看詳情
            2023年北京成考專升本《民法》通關視頻 36課時 查看詳情
            2023年北京成考專升本《藝術概論》通關視頻 36課時 查看詳情
            2023年北京成考專升本《民法》通關視頻 36課時 查看詳情
            2023年北京成考專升本《教育理論》通關視頻 36課時 查看詳情
            課程相關圖片

            2022年成考VIP直播班

            講師:朱老師、呂老師、郭老師

            特色:名師輔導3階段系統教學,4項紙質版配套資料贈送,實力考證

            立即報名 班級詳情>>
            新用戶注冊即送500培訓券。 注:1積分=1培訓券 立即注冊
            培訓券
            課程名稱 課程 講師 查看課程
            專升本精講課程 蔣老師 36課時 查看詳情
            專升本VIP直播班 蔣老師 36課時 查看詳情
            專升本(醫學類)VIP班 蔣老師 36課時 查看詳情
            專升本(經管類、理工類)VIP班 蔣老師 36課時 查看詳情
            高起專VIP直播班 蔣老師 36課時 查看詳情
            專升本(教育類)VIP班 蔣老師 36課時 查看詳情
            高起專精講課程 蔣老師 36課時 查看詳情

            優質老師授課

            專業教學體系

            高性價比課程

            7天保障暢學無憂

            北京成考網選課中心

            【成考課程學習中心】

            在線模擬答題 我的課程
            • 考生交流群

            • 微信公眾號

            掃一掃加入微信交流群

            與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。

            免費領取說明

            1、培訓券可兌換一門視頻課程。

            2、下載注冊APP即可獲得400培訓券,簽到、發帖討論也可獲取培訓券。

            3、鼓勵學習,在線學習也可積累培訓券。

            4、兌換的課程與購買的為相同課程。

            5、課程可在APP或者小程序進行學習。

            北京成人高考提升便捷服務

            【2024年北京成人高考】

            距2024年北京成人高考報名:僅剩

            9/1/2024

            北京成人高考輔導報名 北京成考預報名入口

            預祝各位考生成功上岸!

            • 考生交流群

            • 微信公眾號

            掃一掃加入微信交流群

            與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。

            成考院校

            最新文章