<strong id="k6m55"></strong>
    <legend id="k6m55"><i id="k6m55"></i></legend>
  1. <strong id="k6m55"><blockquote id="k6m55"></blockquote></strong>
      <ol id="k6m55"></ol>
        1. <span id="k6m55"></span>
            城市:
            成考系統:

            關注公眾號

            服務時間08:00-24:00

            微信公眾號

            考生交流群

            免費課程/題庫

            微信掃一掃

            關閉
            所在位置:北京成考網 > 復習資料 > 專升本 > 2018年成人高考專升本《英語》模擬題及答案(5)

            2018年成人高考專升本《英語》模擬題及答案(5)

            簽到領取培訓券,免費領取各類提升課程
            2019-07-20 09:53:56 來源: 其它
            作者:馬老師

              2018年成人高考專升本《英語》模擬題及答案(5)

              1. Andrew returned to the room and _________ Mary of their decision.

              A) invited B) informed C) persuaded D) required

              2. The __________ success in the laboratory was a stimulus for further research.

              A) initial B) elementary C) essential D) internal

              3. Most of the _____ passengers were quickly removed from the aircraft.

              A) harmed B) damaged C) wounded D) injured

              4. A book had been stolen, but the teacher said that he was sure Jack was__________ .

              A) doubtless B) innocent C) exceptional D) unable

              5. He went to the station to __________ about the times of trains to Guangzhou.

              A) consult B) refer C) inquire D) require

              6. I must ________ on your giving me a straightforward answer.

              A) determine B) devote C) insist D) invite

              7. It was my father's courage and devotion that ________ his men with determination.

              A) inspected B) inspired C) lightened D) insisted

              8. There are jobs more dangerous than truck driving; ________ training lions.

              A) as an instance B) for an instance C) as instance D) for instance

              9. Before he started to operate the new machine, he read the _____carefully so that he made no mistakes.

              A) informations B) indications C) instructions D) publications

              10. My house is ________ against fire and theft.

              A) assured B) insured C) prevented D) prepared

              11. A person who quickly learns and understands has good ________ .

              A) influence B) cleverness C) intelligence D) brightness

              12. They escaped to Paris with the ________ of becoming painters.

              A) intention B) attention C) imagination D) consideration

              13. I turned off the radio so that it didn't ________ with my roommates.

              A) interfere B) interrupt C) disturb D) dismiss

              14. The trees were planted beside the road at ________ of 50 feet.

              A) lengths B) widths C) intervals D) heights

              15. In terms of political opinions, they are totally different. However, they are ____ friends in life.

              A) relative B) intimate C) dependent D) imitate

              16. Before the _______ of gunpowder (火藥) , men fought with bows and arrows.

              A) exposure B) invitation C)discovery D) invention

              17.1 won't get _______in the quarrel between Tom and Jack.

              A) involved B) included C) consisted D) contained

              18. Sherlock Holmes ____ many cases by following the footprints left at the scene of the crime.

              A) invested B) investigated C) suspected D) suggested

              19. He ________ himself from the outside world by living in the mountains.

              A) divided B) prevented C) isolated D) related

              20. The great ______ today is whether there will be war or peace.

              A) problem B) difference C) issue D) tissue

              21. Jenny was always very _________ of her sister's beauty.

              A) jealous B) hated C) curious D) pleased

              22. The two sides agreed on a _____ business venture in which both put up an equal amount of capital(資本).

              A) joined B) double C) joint D) common

              23. After suffering such unfair treatment, the child felt there was no _________ in this world.

              A) fairy B) equality C) justice D) chance

              24. You must walk slowly if you want your children to ________ you.

              A) keep in touch B) keep up with C) hold on to D) put up with

              25. 225. He receives so many letters every day that sometimes he ______ sufficient time to read all of them properly.

              A) lacks B) spends C) costs D) takes

              26. John and James are brothers. The former is a teacher; the ________ is an engineer.

              A) later B) last C) latter D) second

              27. The Americans and Russians have _____ many rockets into space.

              A) landed B) launched C) initiated D) attacked

              28. The gardens are beautifully __________.

              A) laid aside B) laid down C) laid off D) laid out

              29. As a result of a bomb explosion, oil has _________ out from the tanker.

              A) lacked B) leaked C) left D) dropped

              30. She ________ her elbows on her knees and cupped her chin in her hands.

              A) depended B) relied C) counted D) leaned

              31. If you do not work hard enough, you will soon be left _________ in your study.

              A) aside B) behind C) over D) off

              32. You can take this book away with you and read it at your _________ .

              A) freedom B) leisure C) pleasure D) spare

              33. He can't speak his own native language well, ________ a foreign language.

              A) let alone B) let down C) let on D) let off

              34. The chief difficulty in my study _____ in understanding spoken English.

              A) lies B) lays C) laid D) lain

              35. He's caught a bad cold and it's not _______ that he will get it over before next Monday.

              A) unlike B) likely C) possibly D) probably

              36. He could not make us understood because his vocabulary was too __________ .

              A) lack B) absent C) rare D) limited

              37. His actions were not _________ his beliefs.

              A) in relation with B) in line with C) in terms of D) in touch with

              38. They hope he will _________ their expectations.

              A) live up to B) keep up to C) hold on to D) be according to

              39. I don't like my present job; my boss has _________ too much work on me.

              A) landed B) burdened C) loaded D) handed

              40. Captain Johnson ordered his men to try to ________ the sunken ship.

              A) save B) seek C) locate D) local

              1. B 2. A 3. D 4. B 5. C 6. C 7. B 8. D 9. C 10. B

              11.C 12. A 13. A 14.C 15.B 16.D 17. A18.B 19.C 20.C

              21. A 22. C 223. C 24. B 25. A 26. C 27. B 28. D 29. B 30. D

              31. B 32. B 233. A 34. A 35. B 36. D 37. B 38. A 39. C 40. C

            成考倒計時

            182

            立刻定制專屬提升方案

            獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

            未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

            轉載請注明:文章轉載自 其它
            本文關鍵詞:
            本文地址:http://www.28484a.com/show-2348-1158-1.html

            北京成考網申明:

            (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

            (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

            上一篇:2018年成人高考專升本《英語》模擬題及答案(6)

            下一篇:2018年成人高考專升本《英語》模擬題及答案(4)

            課程相關圖片

            2022年成考精講班

            講師:朱老師、呂老師、郭老師

            特色:名師輔導3階段系統教學,4項紙質版配套資料贈送,實力考證

            立即報名 班級詳情>>
            新用戶注冊即送500培訓券。 注:1積分=1培訓券 立即注冊
            培訓券
            課程名稱 課程 講師 查看課程
            2023年成考考前一個月備考規劃(下) 36課時 查看詳情
            2023年成考考前一個月備考規劃(上) 36課時 查看詳情
            2023年北京成考專升本《生態學基礎》通關視頻 36課時 查看詳情
            2023年北京成考專升本《民法》通關視頻 36課時 查看詳情
            2023年北京成考專升本《藝術概論》通關視頻 36課時 查看詳情
            2023年北京成考專升本《民法》通關視頻 36課時 查看詳情
            2023年北京成考專升本《教育理論》通關視頻 36課時 查看詳情
            課程相關圖片

            2022年成考VIP直播班

            講師:朱老師、呂老師、郭老師

            特色:名師輔導3階段系統教學,4項紙質版配套資料贈送,實力考證

            立即報名 班級詳情>>
            新用戶注冊即送500培訓券。 注:1積分=1培訓券 立即注冊
            培訓券
            課程名稱 課程 講師 查看課程
            專升本(醫學類)VIP班 蔣老師 36課時 查看詳情
            專升本(藝術類)VIP班 蔣老師 36課時 查看詳情
            專升本(教育類)VIP班 蔣老師 36課時 查看詳情
            專升本精講課程 蔣老師 36課時 查看詳情
            專升本(農學類)VIP班 蔣老師 36課時 查看詳情
            高起專VIP直播班 蔣老師 36課時 查看詳情
            專升本(文史類)VIP班 蔣老師 36課時 查看詳情

            優質老師授課

            專業教學體系

            高性價比課程

            7天保障暢學無憂

            北京成考網選課中心

            【成考課程學習中心】

            在線模擬答題 我的課程
            • 考生交流群

            • 微信公眾號

            掃一掃加入微信交流群

            與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。

            免費領取說明

            1、培訓券可兌換一門視頻課程。

            2、下載注冊APP即可獲得400培訓券,簽到、發帖討論也可獲取培訓券。

            3、鼓勵學習,在線學習也可積累培訓券。

            4、兌換的課程與購買的為相同課程。

            5、課程可在APP或者小程序進行學習。

            北京成人高考提升便捷服務

            【2024年北京成人高考】

            距2024年北京成人高考報名:僅剩

            9/1/2024

            北京成人高考輔導報名 北京成考預報名入口

            預祝各位考生成功上岸!

            • 考生交流群

            • 微信公眾號

            掃一掃加入微信交流群

            與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。

            成考院校

            最新文章